Thursday, January 28, 2010

Selamat Pengantin Baru Jue!

Kek ni di tempah oleh Jue untuk hantaran kepada pihak lelaki. Katanya mahu decoration yang simple aja. I hopes Jue suka dengan kek ni. Isi dalam : American Chocolate Cake.


Actually ada satu set cupcakes untuk hantaran juga tapi gambar tak boleh ambil sebab belum lengkap. Nnt bila cupcakes tu dah lengkap semua aku masukkan kat sini. Apapun TQ to Jue dan moga berkekalan hingga ke syurga.

3 comments:

dlittlekitchen on February 1, 2010 at 7:35 AM said...

bel... canteek roses tuh... consider jadi laah tu... cuma bc ni kena practice n as usual ada bad day nya...heheheh

dlittlekitchen on February 1, 2010 at 7:35 AM said...
This comment has been removed by the author.
beldandy on February 1, 2010 at 9:30 PM said...

yang ni bukan nak buat roses...tu I just buat swirl aje kyra...nak buat roses tak berani huhuhu

 

Dolce di Bel Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template