Thursday, January 7, 2010

Riana is 2!

Kejap je masa berlalu kan? Dah 2 tahun pun budak kecik ni. Well her daddy call her kecik :-)
This time aku sengaja buat kat day care supaya she can share her happiness with friends. Plus dia tak faham sgt lagipun but her friends do. Sebab ramai kanak2 comel so aku sediakan 2 biji kek. Sebiji doll cake (moist choc cake) dan sebiji lagi strawberry chocolate cake. At least puas skitla budak2 dan baby sitter makan kan. Well the event went well...Riana pun seronok dapat cute present from her 'mama Na'. Ammar keeps on asking why I didn't bake his transformers bumblebee cake (it was previously lightning mcqueen cake). Ammar tak faham lagi birthday setiap org tu berbeza...

Riana tak ada blue dress so aku bg doll dia pakai baju biru. takpe dik, lepas ni mommy belikan adik dress untuk semua colour ok! Disebabkan Riana takde rambut, mommy pun lupa nak beli tiny hair pin untuk doll adik ni! sorry adik! she has such a long hair adik!

Her other cake...the kids were after the candy!

Her friends at daycare.


Tengok...birthday girl makan sungguh kurang sopan...terkangkang plak. Sorry ye pembaca. But really, she always insist to eat on her owns since 18 months.

This is her birthday gift. Tak tau lagi nak beli apa since she inherit a lotttts of toys from her brother. And she really loves this. Petang-petang dia kan tolak 'baby' dia sambil ammar ikut naik basikal.

Balik dari bawa baby jalan-jalan


Adik,

Mommy harap adik membesar jadi manusia berguna ya sayang. Mommy tau adik nakal sikit tapi adik dengar cakap mommy, daddy dan abang kan? Mommy nak adik berjaya dalam hidup adik, walau apa juga bidang yang adik pilih nanti. cuma kalau boleh mommy tak mau adik join bidang entertainment ni...tak syokla dik...kalau adik nak sambung bisnes mommy lagi bagus. Nanti mommy curahkan segala ilmu mommy pada adik dan abang tau! Nanti mommy hantar adik & abang pegi kids baking class. I know you'll love it! ok Adik take care...sayang selalu from mommy. Muahhhh!

3 comments:

dlittlekitchen on January 7, 2010 at 7:48 PM said...

happy birthday riana

beldandy on January 8, 2010 at 8:43 AM said...

TQ aunt Kyra!

wannie ross on January 21, 2010 at 12:49 PM said...

happy belated birthday riana sayang..semoga jadi anak yang pintar..soleheh dan patuh pada mommy dan daddy...:)

 

Dolce di Bel Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template