Wednesday, May 30, 2007

Rasa nak bom TMNet!

Since Saturday lagi aku tak dapat nak connect to internet. memula ingatkan our fault, so puasla aku godek sana sini...aku try buat direct connection pun fail juga...dan akhirnya akupun men 'lodge' report pada streamyx...at last after 2 days barulah aku dapat berintenet semula...itupun bos aku asyik tanya...what happen to our internet? down lagi ka? hari-hari tanya soklan yang sama...aik! boss...internet down, tak bley buat keje eh? wakakakkaa

3 comments:

smile said...

wakakakak, kes sama jek dgn smile hari tu, ingatkan pakai streamyx ok le, sama juga dgn line, hai bila la depa nak okey, kan tak pepasal kena kutuk!

seriaira on May 31, 2007 at 8:28 AM said...

itulah smile...sementara nak tunggu ok tu pun sakit gak le telinga ni dengo komen staff!

John Norafizan said...

Heheh... Betullah ira, kalau dah tak da internet ni hidup jadi sepi dan gundah! ahaks!

 

Dolce di Bel Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template