Wednesday, April 11, 2007

M besar sudah mari!

Entahlah kenapa hari ni satu M besar duduk atas kepala. MALAS! nak buat apa pun rasa malas. Nak buat kerja? lagi malas...nak sambung novel? pun malas...nak pergi shopping time lunch? pun rasa malas (tapi sempatlah aku cilok dua batang berus eye shadow kat Elianto tadi!) nak surf internet pun malas! uwaaaaaaa...napa jadi gini! menyampahnya akuuuuuu...

Hei mommy! wake up! wake up! you are not in the past era! you are here today! wake up!
Fuhhhh! nasib baik aku dh settlekan bonus semalam...kalau tak dengan malas aku ni, harusla semua orang tak berbonus! lagi aku kena leter nanti.....

8 comments:

smile said...

MR. M sudah mari... aaaaa biasa la ria, sesekali tu mood kita nak rasa juga mood malas. akekekeke

smile said...

testing2 post ke 2

smile said...

looo boleh la pulak wakakakaka

seriaira on April 11, 2007 at 5:30 PM said...

wakakaka smile...ko selalu make my day la...selalu buat ria tersenyum. tadi ria jln2 kat selayang mall...smile dekat tak dgn situ?

smile said...

laaaa awat tak cakap, smile memang nak jalan2 kat sana, nak lepas tension, ingatkan nak p kat AVON (tapi ni kat Bintang) lagi satu nak p maiden le, nak beli gift for family day nanti.

dekat ria lagi, smile kat taman ehsan

MINAH CELOTEH on April 12, 2007 at 12:37 PM said...

Hari ni Minah masuk je...title cukup bagus.....ingatkan sambut Minah dtg....ihik ihik muka taktau malu.

seriaira on April 12, 2007 at 4:11 PM said...

wakakak minah...Bukan M minah...tapi M for malassssss!

smile said...

wakakakakak malu seminit je minah

 

Dolce di Bel Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template