Wednesday, July 28, 2010

Cukur Jambul Rayyan!

Salam Semua!

Lama tak update kan? busy sikitla. nak pulak dekat2 puasa ni.
Awal bulan ni aku dpt order dari Ayu yg di recommend oleh Siti. TQ Siti.
Mati2 ingat Ayu punya anak, rupanya cuppies ni untuk anak buahnya cukur jambul. Ayu tempah 150pc cuppies. Ayu mahu tema biru putih. Mesti ada stroller dan toy yang 'kecing-kecing' tu kata dia!
Selain itu, Ayu nak juga carrot Walnut cupcakes untuk di makan sendiri. Untuk cupcakes ni pula Ayu nak something girlie and bit sexy. Hopes you like it Ayu!



Ni lah peneman mommy di waktu dinihari. Sanggup tak tidur sbb mommy lambat masuk tidur siapkan order ni. TQ darlin'


5 comments:

zamfoto on July 28, 2010 at 3:10 PM said...

wow!!.. yg gambar botol susu tu cute tu :D
next year kena order nih :)

beldandy on July 29, 2010 at 10:41 AM said...

ha! bang nak dpt baby lagi ker?

zamfoto on July 30, 2010 at 5:37 PM said...

a'ah.. expected due Jan 2011.. sama date ngan kakak dia :)

beldandy on August 1, 2010 at 9:11 PM said...

January? same wit my girl...5th Jan la bang...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
 

Dolce di Bel Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template