Tuesday, April 13, 2010

Gumbira. Alhamdulillah.

Yeah..I'm happy last weekend. In fact very happy. Finally my ROSE HEAVENLY CAKES arrives in good condition on Thursday. Alhamdulillah, sampai juga akhirnya. Malam tu tidur mmg lena. :)


Then Sabtu tu mixer yang ku idamkan juga sampai. Sangat syok ok. Sayang pulak teruja habis sampai suruh mommg buat roti jam tu juga. Isskkkk sabo le...kan ke dah janji nak bawa anak2 jalan2 petang tu...heheheh. Esokla, kan mommy dah janji nak masak pizza dan potato bread.

Tgk, Ammar & Riana sempat posing. Rian and Ammar berebut nak main dgn mixer ni just because ada steering! hahahaha. Hmmm now I notice, Adik tak reti senyum masa ambil gambar!.


Jadi di hari Ahad lepas aku berhempas pulas menyiapkan hidangan baru sambil mengemas dapur yang sepah akibat kerja2 mengalih perabot dan kerja2 mengemas stor oleh Sayang. Tapi berbaloi penat2..dapat makan pizza yang penuhhh gitu! Dan potato bread pula..jadila jugak tapi masih belum kategori best lagi. Cubaan pertama yang tak menjadi. naik mengembung macam nak meletup doh roti tu! Takpe cuba lagi mommy!


4 comments:

Zilla HB on April 13, 2010 at 5:44 PM said...

bel, sangat tertarikla dengan buku tu...

wahh, cantik mixer...tahniah bel, impian dah jadi nyata...

beldandy on April 13, 2010 at 10:57 PM said...

TQ zilla. mixer tu murah je dan takde nilai estetik macam kitchen aid. Tapi bel dah boleh senyum lebar dgn CKE ni.

Zilla, buku ni kandungan dia pun best! normally recipe rose ni bagus2. bel ada 2 dah buku2 dia.

Zilla HB on April 20, 2010 at 8:08 AM said...

alahai bel, jgn tuang racun kat kiter..hehehe~sebijik baper RM ye bel?kalo ok tingin gak nak minta bel belikan...

beldandy on April 21, 2010 at 10:51 PM said...

yang ni seratus lebih zilla.
TCB tu pun seratus lebih. Tapi berbaloi la...

 

Dolce di Bel Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template