Monday, July 6, 2009

Reunion Cuppies & Waffle

This was made ordered by Aty, as part of door gift for reunion Hi-Tea. At first aku nak buat edible image school badge tapi sbb budget kecil aku cuba buat deco yg simple aje...lagipun kita budak baru merangkak. The cuppies were Strawberry Chocolate Chip with Mint IMBC. Anyway, thanks for your order Aty.

pagi Ahad pula Sayang minta buatkan lempeng kosong untuk dia. Hmmm...anak2 takkan nak makan lempeng (pancake) juga sbb last week pun makan pancake juga. So aku pun keluarkan waffle maker aku. Godek2 sorang kat dapur while the kids were playing upstairs, jadik la waffle aku ni...aku suka makan dgn kaya & peanut butter. tapi kaya habis, so makan aje la dgn chocolate sauce dan peanut butter, sedap jugak. Aku dah buat mental note to try make my own kaya, pandan flavoured one!

Bila dah siap, jenuh nak panggil mereka semua turun makan. Ammar yang dah mandi, blh takmau pakai baju. Bila di tanya, kata dia Daddy tak kasi baju. Tu lah..cemana lah korang kalau daddy yang jaga ya?

2 comments:

dlittlekitchen on July 6, 2009 at 9:34 PM said...

ermms sedap nyer.. kalo letak 1 sudu ice cream, walaaa.... x terkata sedapnya..

Beldandy on July 7, 2009 at 8:44 AM said...

hahahah...bel blh lupa nk makan dgn ice cream la! aiyooo!

 

Dolce di Bel Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template