Thursday, June 4, 2009

Wedding Cuppies

This is for the guess. There were 1000 cuppies delivered on the special night.
Selamat Pengantin Baru Balkis & Eddy. Moga kekal hingga ke syurga. Thanks for the huge order.

11 comments:

Zilla HB on June 5, 2009 at 11:39 AM said...

wah bel...i tot bel guna bc upa2nya fondant..mesti jenuh tangan nak menguli fondant tu ekk bel...1000 tu...

bhulat on June 5, 2009 at 3:19 PM said...

cayalar...cayok..cayok... kagum gler aku dengan kau!!!!

wannie on June 5, 2009 at 6:27 PM said...

bel...you buat tempahan cupcakes sekali dengan bekas ke?

cerita sikit bisness kencang you ni.. i ada anak buah nak kawin..(blom tahu bila )mungkin i boleh sponsor dia cupcakes...:)

Beldandy on June 6, 2009 at 12:07 AM said...

zila, by the end of the day tgn bel dah agak bengkak dek merolling fondant byk sgt. tp x bgs la guna fondant tuk kahwin ni. Esoknya nnt dia cair. Tp mungkin if guna homemade fondant, dia tahan sikit.

Betty, thanks dear.

Wannie, package ni mmg sekali dgn bekasnya. If 1000 ke atas bel akan kasi sticker tuk pengantin free. If berminat nnt kita discuss ya?

Zilla HB on June 6, 2009 at 2:40 PM said...

bel beli yang dah siap ker?

baru2 ne kiter buat utk adik, masuk hari yang ke 4 pun still ok lagi fondantnya..

Beldandy on June 7, 2009 at 11:47 AM said...

fondant tu bel beli yg jual kat bakes shop. Tak sanggup nk buat sendiri sbb bel perlukan 12kg! tercabut lak tangan i ni karang! Zila buat sendiri ya? bel mmg perasan if buat sendiri thn lama kan?

dlittlekitchen on June 9, 2009 at 12:01 AM said...

walaaa.... i m so impressed. Congratzz..

Beldandy on June 9, 2009 at 11:20 AM said...

thank you kyra...
Bel masih baru lagi ni...order pun ala-ala je...

TashadeNatasha on June 10, 2009 at 5:10 PM said...

kak, rasa macam nk order lah!

beldandy on June 10, 2009 at 8:44 PM said...

boleh aje tasha...bila birthday tasha? bel kasi special price nak?

TashadeNatasha on June 11, 2009 at 11:02 PM said...

hahah. so cute. mmg dh dkt.

 

Dolce di Bel Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template