Wednesday, March 18, 2009

Mocha Walnut Cake

Aku agak sibuk kebelakangan ini...tapi sempat lagi ambil order dr boss untuk jamuan makan kat office . He said no chocolate so aku buat je mocha walnut cake untuk dia...ni lah hasilnya...


Harganya tak mahal RM55 sahaja. Sesiapa yang berminat boleh email bel...silakan...(kan dah buat promo ni...hehehe...

5 comments:

bhulat on March 18, 2009 at 3:52 PM said...

cik puan...berapa kilo?

TashadeNatasha on March 18, 2009 at 7:44 PM said...

wow. sedap

Zilla on March 19, 2009 at 8:05 AM said...

wah bestnya bel...nak sikit...

Beldandy on March 19, 2009 at 8:47 AM said...

sekilo ler betty...

Tasha, HB, bel tak suka rasa coffe-coffe ni so dia tak kena dgn taste ria...boss tu suke le...

TashadeNatasha on March 20, 2009 at 2:25 PM said...

tasha pun xbpe suka coffee.nanti pening pala

 

Dolce di Bel Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template