Thursday, October 9, 2008

To do list

Aku tak tau la kenapa jadi macam ni.
Hati ni melonjak-lonjak sangat dah nak try buat makanan ni.
Aku takut terlupa so aku senaraikan siap-siap.

1. Nasi tomato full set
2. Biskut kacang peas
3. Puding ratu or puding buih
4. Meat ball spegethi


Cemana ni ek? kalau boleh nak buat this weekend juga tapi aku tau aku takkan mampu sebab masa terlalu singkat plus, sapa nak jaga Riana yang asyik nak melekat dgn aku. Takpelah..dapat buat dua dari empat di atas pun aku akan kasi credit pada diri sendiri....

6 comments:

TashadeNatasha on October 9, 2008 at 1:51 PM said...

nak meatball spagethi kak!!

seriaira on October 9, 2008 at 2:33 PM said...

ok ok! nanti dah siap akak snap gambor tuk tasha okeh!

zdiana on October 10, 2008 at 10:55 AM said...

pas masak, jgn lupa post yer..hehehe

seriaira on October 10, 2008 at 1:49 PM said...

heheheh..insyaallahhh

TashadeNatasha on October 10, 2008 at 4:47 PM said...

snap gambo je?post kt umah la..!!
hehhe

seriaira on October 10, 2008 at 5:09 PM said...

ecehhhh...meh datang umah bel..

 

Dolce di Bel Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template