Monday, July 14, 2008

Morning Call

Pagi tadi...sebaik sahaja aku sampai office, aku dapat satu call bertanya tentang password untuk soft copy manuskrip aku. Owhhh! aku lupa nak buang password tu nampaknya...

Anyway...mereka kata novel tu bakal di terbitkan dalam bulan September ni. Hish! biar betul! gemuruh betul aku dengar...macam tak percaya gitu...tapi itulah yang di beritahu...alangkah gembiranya aku...kira tu hadiah birthday....

So my second novel is on the way...
Aku harap semangat dan kekuatan hatiku untuk terus berkarya tidak akan padam...
Aku juga harap masa akn terus menyebelahi aku...
Buat masa sekarang aku ada 3 projek manuskrip yang masih dalam pembikinan...bilalah nak habiskan ni!

Nanti aku akan keluarkan entry tentang sinopsis novel kedua aku...next ya!

3 comments:

nursuzry on July 16, 2008 at 10:29 AM said...

tahniah seriaria. su skang ni tgh cr novel seriaria yg pertama... harap2 dpt la beli masa pesta buku kat pwtc hujung bulan ni...

TashadeNatasha on July 16, 2008 at 2:08 PM said...

tahniah sis,
ape nama tajuk dia..
maybe i can get one..

seriaira on July 17, 2008 at 11:21 AM said...

hi nursuzry...thanks for supporting me yah!

maafkan seri kalau novel tu tak hebat as you expected...

tasha, tajuk 1st novel tu is Biarlah Rindu ini Berguguran...thanks again babe!

 

Dolce di Bel Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template