Friday, April 27, 2007

Harinya sudah tiba!

Hari yang aku tunggu akhirnya menjelma. Kata sayang kalau dia tak penat, malam ni juga kitorang bertolak balik Alor Setar, dan kalau dia penat esok pagi2 lagi kitorang gerak. Syoknya rasa di hati! Sampai rasa tak boleh tidur malam tadi. Biasanya bila aku tak boleh tidur aku akan buka PDA dan mula menyambung novel yang sedang dalam proses.

Ammar makin beransur pulih. Ulcer kat mulut dia pun makin elok. Cuma badan dia selalu dedar. Aku ingatkan nak demam rupanya dia nak tumbuh gigi geraham belah atas pula! lah...kesian anak mommy! patutlah asyik mengunyah on his side aje. lepas ni makin bestlah baby makan ya bila gigi dah makin banyak? nanti mommy boleh masak tuk baby macam tau!

4 comments:

manjlara on April 28, 2007 at 12:23 PM said...

Ria, anak u camne? hope he's doing fine :) Ria ni orang Alor Setar ke?
wah...balik kampung ler nih! :):)

MINAH CELOTEH on April 29, 2007 at 7:46 PM said...

Selamat bercuti panjang....jangan lupa ubat anak hehehe

seriaira on May 7, 2007 at 8:33 AM said...

Ria bukan asal alor star lara..but my mom still working there...

Anonymous said...

Thanks a bunch for sharing this with all of us you really recognise what you are talking about!
Bookmarked. Kindly also discuss with my web site =).
We can have a link alternate agreement among us

Feel free to surf to my webpage: weight loss
My site :: www.japan2vancouver.com

 

Dolce di Bel Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template