Thursday, April 16, 2009

Purplish Cakelish!

Petang semalam, jiran lama aku call minta buatkan kek untuk anak perempuannya As. Katanya nak bawa ke sekolah hari ni. Aku pun agak gelabah sebab barang deco almost kering, tapi kak Jam kata simple2 sudah. jadi aku pun buatkan kek strawberry untuk Asfarina. Sorry darling, kek tu tak cantik sgt. Next time bagi tahu awal sikit so that aunty boleh deco cantik2 untuk As ya! Inilah hasil kelam kabut ku...

12 comments:

syahadah on April 16, 2009 at 11:20 AM said...

yum yum..lapar perut.bila nak ajak dani rasa..?

Beldandy on April 16, 2009 at 12:06 PM said...

dani meh la datang rumah..bel bakarkan kek tuk dani ya!

Zilla on April 16, 2009 at 12:53 PM said...

tuk hb tkdeker bel?

TashadeNatasha on April 16, 2009 at 1:34 PM said...

lovely pink!

Beldandy on April 16, 2009 at 2:34 PM said...

boleh2..mari semua dtg umah bel.
zila, next week best kan kalau blh gath time bookfair tu!

Zilla on April 17, 2009 at 7:52 AM said...

bel 24hb kiter ada kat KL...nak jumpa dak? hehehe

Beldandy on April 17, 2009 at 8:50 AM said...

bel pun plan nak amik cuti 24 tu..nak lepak2 kat pesta buku
blh kita jumpa nak? bel pun ada janji dgn x forumer amnet kat sana..maybe kak smile akan join.

syahadah on April 17, 2009 at 11:30 AM said...

ha..kak smile4 apa kehelnya ada....nak join sure tak bole....kim salam jek...

Beldandy on April 17, 2009 at 11:47 AM said...

ala..dani tak nak join ke?
bel baru plan2 dgn zila nk ajak sapa ni...

dani, kak smile tu dah biasa lunch sekali dgn bel..jgn jeless!

Zilla on April 17, 2009 at 1:59 PM said...

okla bel..kire setla yek..hehehe tapi pagi tu kiter kena p kolej sat nak register, pas siap semuanya kiter akan gerak ke pwtc..bel tunggu kiter kat sana ye...err 1 soalan, kena bawak apa2 tak selain bawak diri? ;-)

Beldandy on April 18, 2009 at 12:00 AM said...

x yah...bawa duit nk belanja bel je nnt! kui kui kui!

syahadah on April 22, 2009 at 1:06 PM said...

oh..kak smile selalu lunch!!! aku tembak kat smile...hahahahaha..tersangatla jeless...

 

Dolce di Bel Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template