Wednesday, November 5, 2008

Buku resepi lagi!

Aku dah cakap...jangan masuk kedai buku, nanti ada yang nak ikut aku keluar.
Tengok betul kan! Actually banyak yang ikut aku tapi aku terpaksa pilih memandangkan poket aku amatttttt nipis.
Yang berjaya ikut aku balik tak mahal...RM35.90 je. Sebenarnya aku masih menanti nak beli buku kat borders seperti yang di janjikan oleh Sayang. Hadiah birthday aku...cuma aku belum ada masa nak pergi beli dgn Sayang.


best tak?
Aku dah semangat nak bakar muffin n cakes ni...
Ammar pun dah pandai minta muffin la, cakes la, jelly la dgn aku.
Seronoknya nak cuba. Yang pasti Ammar akan jadi asst aka tukang sebok dalm dapur aku. Riana plak tukang nangis!

8 comments:

TashadeNatasha on November 5, 2008 at 1:35 PM said...

wow!
meleleh...

bhulat on November 5, 2008 at 2:02 PM said...

nnt jgn lupa post kat gombak sepinggan!!!

sabrina.h on November 5, 2008 at 3:57 PM said...

shah alam pun jgn lupa pos hehehe
hye kak bel,snggh2 lar blog sab..
selamat berkenalan...kt shah alam skrang tgh MPH book sale,meh ler byk buku murah2..

Seriaira on November 5, 2008 at 4:35 PM said...

Betty, kalau aku buat aku post la cup dia..cakes tu dah habis kena makan! ekekekek....

Sab, Bel rajin gak gi sana. MPH tgh sale? huhuhu...bahaya babe, karang pokai bel! heheheheh....actually bel tgh tunggu borders nak buat closing sale ni!

zdiana on November 5, 2008 at 5:48 PM said...

borders closing sale?? jgn lupa bgtau zd ek..hehehe

Seriaira on November 6, 2008 at 10:02 AM said...

kalau ada sure bel akan war war kan...

taichee~@! on November 9, 2008 at 5:24 PM said...

wahh~@!

That choc muffin looks goooooodd~@!
Nak nak!

Seriaira on November 9, 2008 at 6:10 PM said...

tgh belajar nk buat la chee...

 

Dolce di Bel Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template